Bebek odası mobilyalarının vazgeçilmez adresi Noktabebe

Bebek odasının olmazsa olmazları

12-09-2022 15:42
Bebek odasının olmazsa olmazları

bebek odasında olması gerekenler kapak görseli 

Yeni bir yıl ve birçok aile yeni doğan bebekleri için hazırlanıyor. Bu çocukların hayatlarının ilk birkaç ayını geçirmeleri için çok fazla malzemeye ihtiyaçları olacak. Bu nedenle, rahat ve temizlemesi kolay kaliteli ürünler satın almak önemlidir. Mobilyaların da uzun ömürlü olması için dayanıklı olması gerekir. Yavru hayvanlar doğal ortamlarında yuva veya kreş adı verilen kreş alanlarında yetiştirilir. Bu alanlar çok rahattır ve yumuşak oyuncaklar, rahat yataklar ve parlak renkler ile doludur. Tüm bu unsurlar, bebeklerin gelişirken kendilerini güvende ve güvende hissetmelerine yardımcı olur. Ayrıca bakıcılarının bebeklerle etkileşim kurmasını kolaylaştırırlar. Özellikle kendi huzurunuz için bu özelliklerden bazılarını bebeğinizin alanına da dahil etmek iyi bir fikirdir.

Bebeğiniz için mobilya seçerken, yeni doğan bebeklerin zamanlarının çoğunu yatarak geçirdiğini unutmayın. Bu nedenle, uyurken çocuğunuzu destekleyebilecek ürünler satın almanız çok önemlidir. Çocuğunuzu yatakta dinlendirirken bolca rahatlık sağlaması için yumuşak şilteler ve yastıklar da satın almalısınız. Çocuğunuz büyüdükçe ikiz yatağa dönüşebilen bir beşik satın almak iyi bir fikirdir. Bu şekilde, uyumak istediğinde kendi alanına sahip olabilir, ancak yemek yerken veya emzirirken yanınızda olmasını ister.

İki yaşından küçük çocuklar için ayrı oyun alanları sağlamak da akıllıca olur. İki yaşın altındaki çocuklar, daha küçük çocuklar gibi sessiz zamanın önemini öğrenmezler. Bu nedenle oyun oynarken sürekli konuşmaya ve gürültü yapmaya çalışıyorlar. İki yaşından küçük çocukların büyük kardeşler veya ebeveynler tarafından rahatsız edilmeden oynayabilecekleri bir alan sağlamak en iyisidir. Örneğin, evinizin başka bir yerine bir oyun odası kurabilir veya tüm odayı sadece oyuncaklarla ve oyunlarla oynamak için ayırabilirsiniz.

Mobilyalar çocuğun yaşına ve boyutuna uygun olmalıdır, böylece rahat edecek şeyler bulabilir. Yenidoğanların çok fazla alana sahip yumuşak yataklara ihtiyacı vardır, oysa daha büyük çocuklar masa, sandalye ve tabure gibi daha etkileşimli mobilyaların keyfini çıkaracaktır. Ayrıca, çocuğunuza bakarken ihtiyaç duyacağınız bebek bezleri, ıslak mendiller, ıslak mendil solüsyonları ve diğer bebek malzemeleri için bol miktarda saklama alanınız olmalıdır. Son olarak, toz, kum ve diğer alerjenlerin bebeği uyurken rahatsız etmemesi için odadaki tüm pencerelerin basit pencere uygulamalarına sahip olduğundan emin olun.

Yeni doğan bebeğiniz için ayırdığınız alan hem kendisi hem de bebeği tarafından kullanılacaktır. sonra yıllarca, hatta bazı durumlarda onlarca yıl boyunca aile. Bu alanın steril bir tıbbi tesis yerine bir ev gibi görünmesi önemlidir. Bebek odalarının çocuğa ve ailesine ait gibi görünmesi gerektiğini unutmayın; bu, yeni bebeklerin bu alanda geçirdikleri ilk günlerinden itibaren sevildiklerini ve güvende olduklarını hissetmelerine yardımcı olacaktır.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.